FEM FEM is het label voor de moderne vrouw

  • 2,5M Unieke bezoekers
  • 5M Pageviews
  • 115K Sociale volgers
  • 21-50 Leeftijd
FEM FEM

FEM FEM is hét online magazine voor de vrouw die zichzelf wilt ontplooien op het gebied van carrière, gezondheid, stijl en liefde. Ons doel is om alle dagelijkse inspiraties en levensvragen te verzamelen op één plek waar jij het juiste antwoord kunt vinden op al je vragen.

Wie is de lezeres van FEM FEM?
De FEM FEM-lezeres is zich bewust van haar kwaliteiten en probeert deze optimaal te benutten. Door middel van persoonlijke tips & tricks over verzorging, zelfontplooiing, het onderhouden van relaties en het hebben van een gezonde lifestyle weet zij zich altijd te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Een sociale en vertrouwde omgeving waar zij zichzelf kan zijn, dat vindt FEM FEM belangrijk.
Wat zijn de interesses?
Een krachtige vrouw, die weet wat ze wil en niet bang is om daarvoor uit te komen – dat is de lezeres van FEM FEM. Op FEM FEM komen deze wijze en inspirerende vrouwen samen in contact om van elkaar te leren. Een plek waarbij carrière, eten, trends, beauty, verzorging en lifestyle samenkomen. Speciaal voor de jongvolwassen vrouw die zichzelf en anderen wil aanmoedigen, constant wil blijven groeien, zichzelf blijft uitdagen en die het allerbeste uit haar leven wil halen. Dat biedt het platform FEM FEM.
De onderwerpen die FEM FEM bespreekt
* Relaties & Carrière
* Lifestyle & Media
* Lichaam & Geest
* Uiterlijk & Trends
* Eten & Drinken

Bekijk meer