Girlscene is het label voor de jongvolwassen vrouw

  • 1M Unieke bezoekers
  • 2M Pageviews
  • 105K Sociale volgers
  • 15-30 Leeftijd
Girlscene

Girlscene is hét online magazine voor hippe meiden en jonge vrouwen die op de hoogte willen zijn van alle nieuwe trends omtrent beauty, fashion, food, films, travel en astrology. Ons doel is om een online community te zijn waar de doelgroep zich bij aansluit tijdens de ontwikkeling van jonge meid naar jongvolwassen vrouw. Ze laat zich graag laat inspireren en adviseren als het aankomt op uiterlijk, relaties en lifestyle. 

Wie is de lezeres van Girlscene?
De Girlscene-lezeres is een nieuwsgierige meid die zich aan het ontwikkelen is tot jonge vrouw. Ze is graag up to date en hecht waarde aan uniek zijn en geliefd worden. Deze meiden gaan mee met de trends en worden graag dagelijks op de hoogte gehouden over alles wat te maken heeft met fashion, beauty, lifestyle & celebs. Girlscene is voor haar het toonaangevende platform waar ze aansluiting vindt en leert over de laatste en meest betaalbare modetrends, de slimste cosmetica- en interieurtips, de leukste recepten en celebrity gossip.
Wat zijn de interesses?
De energieke en hippe jonge meid die waarde hecht aan een online community – dat is de lezeres van Girlscene. Op Girlscene komen deze enthousiaste en leergierige jonge vrouwen samen in contact om met elkaar te delen en van elkaar te leren. Speciaal voor de jongvolwassen vrouw die zichzelf en anderen wil inspireren, onwijs wil genieten en zichzelf openstelt voor de ervaringen van de volwassen wereld. Dat biedt het platform Girlscene ze.
De onderwerpen die Girlscene bespreekt
* Beauty
* Fashion
* Food
* Films en series
* Astrologie
* Travel
* Celebs
* Lifestyle

Bekijk meer